FARSØ: -Billetsalget til den store koncertsatsning med Queen Machine i Messecenter Vesthimmerland går rigtig godt – vi begynder at nærme os 1.500 solgte billetter, siger Kim Nyby formand for Farsø-Ullits IK og fortsætter: 

Ekstra service til koncertgæster fra Farsø
-Og som en ekstra service for gæsterne fra Farsø, har vi besluttet at indsætte shuttle-busser imellem Farsø og Aars, således at alle vore gæster fra Farsø har nemt ved både at komme til og fra koncerten i Messecenteret. Shuttle-busserne vil også køre omkring Hornum, så gæster herfra vil opleve den samme service. 

Vi håber at denne service kan være med til at sætte ekstra skub i slutspurten af billetsalget, således at vi kan melde udsolgt til koncerten, siger Kim Nyby.

Trofaste koncertgæster
-Da vi igangsatte dette projekt sammen med Aars IK (Fodboldklubben i Aars) og Messecenter Vesthimmerland, var vi lidt spændte på om vi vil lykkedes med at trække vores trofaste skare af koncertgæster fra Farsø til Aars, hvilket heldigvis – ud fra det foreløbige billetsalg, ser ud til at lykkedes ganske fint, fortsætter Kim Nyby. 

Komme fodboldklubber til gavn
Målet med dette projekt har for FUIK’s vedkommende lige fra start været, at vi skulle skabe en koncert, der med en tilfredsstillende opbakning kan skabe et økonomisk overskud, som kommer fodboldklubben til gavn. Fordelingen af et overskud imellem de to fodboldklubber bliver krone til krone, uanset hvor mange gæster der måtte komme fra henholdsvis Farsø og Aars.  

Kan genoplive Søkoncerten
Et andet mål med dette projekt er også, at et succesfuldt samarbejde imellem de to fodboldklubber, kan være med til at stable nye Søkoncerter i Farsø på benene. Vi må erkende, at FUIK ved den seneste Søkoncert i 2016 med bl.a. Christoffer fik lidt af en økonomisk øretæve.  Derfor er det nødvendigt at vi får flere samarbejdspartnere med, hvis vi skal genoplive Søkoncerterne i Farsø – og her kunne en fortsættelse af samarbejdet imellem FUIK og Aars IK være en oplagt model, som der kan prøves af.   

Vi håber derfor at vi med en udsolgt koncert i Messecenter Vesthimmerland i næste måned at kunne skabe et rigtig godt udgangspunkt for fremtidige koncerter i Søanlægget. 

 

e-max.it: your social media marketing partner