ERTEBØLLE: En lettere forkølet, men super veloplagt Rosa gav her til aften 100 gæster en uforglemmelig oplevelse på Campinggården i Ertebølle.

Aftenen startede med servering af en let og lækker tapas. En time senere gik den kendte kagebager fra tv, Rosa, på og fortalte levende og ligefremt om sine oplevelser med den store bagedyst. Om de store forberedelser hjemmefra, hvilket grej hun selv måtte sørge for, sammenholdet med de øvrige bagedyst deltagere, de stramme tidsplaner og meget andet fra back-stage.

Det gik ihverfald op for alle tilhørerne, at det ikke var nogen let opgave at deltage i bagedysten, hverken fysisk eller psykisk.

Ved afslutningen af sit indlæg havde Rosa en lille gave med til alle, en lille drikkevand fra Rosas eget firma H2O Branding - # Team Rosa.

Livø Avlsgård var også til stede med et stort udvalg i mel og frø fra Livø, smagsprøver og opskrifter. Alt var udsolgt ved aftenens slutning.

Kop & Kande Farsø og Aars var delsponsor ved Rosas optræden, og oveni det blev der givet 25% rabat på alt bageudstyr i de 2 butikker i de følgende 3 dage ved fremvisning af indgangsbilletten/armbåndet fra Rosa-aftenen.

Bag Rosa aftenen i Ertebølle stod Ertebølle Samvirke, som består af Ertebølle Strand Camping, Ertebølle Borgerforening og Støtteforeningen for Stenaldercenter Ertebølle. De betegner aftenen som en stor succes og har heldigvis endnu et par samvirke arrangementer på programmet i år.  

Som delsponsor for arrangementet med Rosa i Ertebølle fik isenkræmmer Jørgen H. Jensen og hans Kop & Kande piger naturligvis mulighed for en snak med Rosa.


100 gæster havde meldt sin ankomst til Rosa arrangementet på Campinggården i Ertebølle. Aftenen startede med denne lækre tapasanretning.   

 

e-max.it: your social media marketing partner