FARSØ: Farsø Skole er blevet kåret til årets MOT-skole i Danmark.

MOT er et norsk udviklet trivselsprogram for elever, hvor elleverne i fællesskab samarbejder om at være gode klassekammerater. MOT betyder mod og det er netop mod, fokus, dialog, egenstyrke og det at være omsorgsfuld overfor andre er også en del af MOT-indsatsen. MOT er tiltænkt udskolingen, og hvor det er ungemotivatorer står for undervisningen af eleverne.  

 - Det er vi meget stolte af, lyder det fra skoleleder John Andersen på Farsø Skole, og vi glæder os til endnu et år med MOT på skoleskemaet i overbygningen.  

Farsø Skole fik prisen overrakt her til aften  hvor de ca. 50 MOT-skoler i Danmark var inviteret til ildsjælesamling i Århus.  

At Farsø Skole løb med den fornemme kåring som "Årets MOT-skole" fik følgende ord med på vejen. 

- Farsø Skole har fået bredt budskabet om MOT flot rundt på skolen. Her hænger plakater med budskaber, som minder de unge om den gode indsats og intention med MOTs program. Desuden har skolen været gode og hjælpsomme til at stille lokaler til rådighed for indsatsen, ligesom skolen og eleverne har skabt nogle robuste unge med stærke klassemiljøer.  

Med prisen fulgte en flot skulptur med navnet "Ræk mig din hånd," som er en robust skulptur til robuste unge - tegnet af billedkunstneren Ole Grøn.

 

e-max.it: your social media marketing partner