FARSØ: Det skal være enklere at være kunde i SuperBrugsen Farsø, lyder det fra uddeler Bo Clausen.

Derfor gør butikken nu op med den tilbudsjungle, hvor priserne på varerne skifter meget hyppigt. 

Konkret betyder det, at SuperBrugsen sætter prisen ned på hundredvis af varer og introducerer "fast-lav-pris", så mange hverdagsvarer i butikkerne altid kan fås til en lav pris.  

-Vi hører fra flere af vore kunder, at de er trætte af hele tiden at skulle holde øje med tilbud. Med disse priser skal de ikke bruge kræfter på at holde øje med, hvornår de er på tilbud, fordi prisforskellen i hverdagen er meget mindre, forklarer Bo Clausen.  

Samtidig styrker SuperBrugsen sammen med det øvrige Coop markedsføringen af de kvaliteter, man får oveni, når man vælger at handle i koncernens butikker, der er ejet af de 1,7 million medlemmer. 

Under overskriften 'Sammen får vi mere for pengene' indleder SuperBrugsen og det øvrige Coop en fælles kampagne, der vil vare hele den nye 3-årige strategiperiode frem til og med 2020. Udover lavere faste priser for alle, vil medlemmerne få mere målrettede personlige tilbud. Og mængden af kvalitetsvarer, hvor der vises omtanke over for økologi, miljø og dyrevelfærd vil blive udvidet. 

De første 300 varer sættes ned fra denne uge. Der vil de kommende tre måneder komme mange flere varer til ”fast-lav-pris”

 

e-max.it: your social media marketing partner