STRANDBY: I tourkalenderen står der for tiden koncertbyer såsom Amsterdam, Berlin, Hamborg, Tønder, Odense og så lige lille Strandby.

Irsk aften med verdenskendt band
Med andre ord har Vesthimmerlands Naturfriskole gjort det igen. På næste fredag kan skolen præsentere en ny intim koncert med det verdenskendte og meget radioaktuelle irske band Hudson Taylor.       

-Hudson Taylor besøgte også Strandby sidste år, men de svigter ikke, selvom tourkalenderen er fyldt op, siger skoleleder Morten Christensen, der for tiden har travlt med at holde styr på de 200 billetter der er sat til salg, for de går som varmt brød.  

Morten Christensen kan fortælle, at det er skolens musiklærer Søren Korsgaard der har forbindelserne i orden. Det er ham der for andet år i træk får Hudson Taylor til at svinge omkring Strandby.  

Ud over Hudson Taylor, så stiller musiklæreren også selv op med sit orkester McMuffins og har desuden inviteret orkestret Female Forest og ølimportøren Flask.  

Det der er lagt op til er en irsk aften med god musik, god øl, god mad og ikke mindst en hyggelig aften der gør indtryk.  

Vil gøre et godt indtryk
Og det med et godt indtryk mener skoleleder Morten Christensen helt bogstavligt.  

-Selvom vi er en lille by og en lille skole, så kan vi noget som vi er meget stolte af, nemlig skabe resultater ved fælles hjælp og sammenhold. 

Og det er da også forældrekreds, lærerne og byens borgere der får det hele til at ske i dagligdagen - og i den her forbindelse med koncerten ved at give en hånd med, således at der kan generes endnu flere aktiviteter og arrangementer på skolen, der ikke mindst skal komme elever og undervisning til gavn.  

Koncert skal bidrage til flere aktiviteter   
-Ud over en rigtig god aften, så håber vi at koncertaftenen kan bidrage med et sådant overskud, der kan finansiere det næste store arrangement til juni, hvor den kendte figur Onkel Reje fra Ramasjang gæster Strandby. Sidste år lykkedes det os, at invitere Sebastian Klein efter samme koncept, fortæller Morten Christensen. Her kunne vi tilbyde en gratis forestilling, hvor man andre steder rask væk tager et par hundrede i entré.
 

Charmeoffensiv overfor nye elever
Ellers står februar måned på at få skrevet nye elever ind på Vesthimmerlands Friskole.  

Med et par Åbent Hus arrangementer vil man vise og fortælle om hvad man gør på Vesthimmerlands Naturfriskole.  

Som friskole gør man meget ud af en mere praktisk og værdibåret tilgang i undervisningen. Her findes ingen tavleundervisning i traditionel forstand. Her lærer man ved hjælp af projekter, konkrete opgaver og med særlige undervisningsværktøjer - såsom en It-rygsæk.  

-Vores evaluering viser, at vore elever er mindst ligeså dygtige som andre elever – om måske endda dygtigere, for de lærer på en anden måde. Vi vil gerne invitere indenfor for at vise, at vi som friskole kan noget helt særligt og har en høj faglighed, siger skoleleder Morten Christensen. 

    

 

e-max.it: your social media marketing partner