FARSØ: Som skrevet i Farsø Avis for en måned siden, får Super Brugsen Farsø pr. 1. januar 2018 ny uddeler.

Uddeler gennem 3 år i SuperBrugsen Farsø, Per B. Mortensen, er nu afløst af Bo Clausen, som kommer som uddeler fra SuperBrugen Brovst.

Efter 3 år i Farsø, er det rødderne og 26 år som uddeler for Super Brugsen i Aalestrup, der har lokket Per B. Mortensen tilbage til Aalestrup. Det skyldes at uddelerjobbet i Aalestrup i en periode har stået ubesat og Per B. Mortensen i en periode har vikarieret i Aalestrup sammen med uddelerjobbet i Farsø. Et dobbeltjob er dog ikke en holdbar løsning. Derfor har Per B. Mortensen nu taget valget efter at han har fundet den rette afløser i Farsø, en uddeler med mange års ledererfaring - ligesom ham selv, til at fortsætte den positive udvikling og ikke mindst omsætningsfremgangen i SuperBrugsen Farsø.

43-årige Bo Clausen har 15 års ledererfaring fra Coop indenfor såvel SuperBrugsen som Fakta. Oprindeligt er han uddannet butiksslagter indenfor Coop, men viste altså hurtigt ledelsesevner, hvilken har ført ham til flere butikker indenfor Coop. Bo Clausen har dog altid befundet sig i det nordjyske med undtagelse af et par år i København.

Han er født og opvokset i Aalborg og har i dag sin familie i Aalborg. Selv bor han i Skalborg. Det er her han dagligt er kørt ud fra til sit uddelerjob i Brovst gennem de seneste 2,5 år, og der forinden som uddeler i SuperBrugsen Nibe gennem 3 år.

-Jeg er vant til den daglige transporttid. Der er ikke længere køretid til Farsø end fra den ene ende af Aalborg til den anden i myldretiden, siger Bo Clausen.

Den nye uddeler er faldet for SuperBrugsen Farsø på grund af dens muligheder. Butikken i Farsø blev ligesom mange andre SuperBrugs’er tilbage i 2015 indrettet efter det nye butikskoncept, men forskellen er, at butikken i Farsø byder på flere butikskvadrater end eksempelvis SuperBrugsen i Brovst.

-Det betyder, at jeg kan gå ud over SuperBrugsens grundsortiment og kan tilføre de varer som kunderne i Farsø særligt efterspørger, ligesom der også kan udvides i delikatesse og slagterafdeling med af måltidsretter, som der i større grad efterspørges.

Her kommer Bo Clausens baggrund som butiksslagter altså til at spille ind.

-Men jeg synes også samarbejdet med de øvrige butikker i Farsø Rådhuscenter og Farsø by bliver spændende. I Brovst har eksempel været meget op til mig selv, når jeg ville skabe nogle særlige aktiviteter eller events for kunderne. I Brovst har vi kunnet samles om nogle by-nights, men ellers har det været svært, fordi butikkerne ligger så spredt. Her i Farsø er det jo helt noget andet. Her er det naturligt for butikkerne at skabe noget særligt sammen for kunderne. Når kunderne først har parkeret bilen kan man jo handle det hele på en gang

Ud over uddeler Bo Clausen, vil man også kunne se et nyt ansigt i slagterafdelingen, idet Martin Borris, som er bosiddende i Aalestrup er rykket til SuperBrugsen Aalestrup. Hans afløser er Signar Langgaard, som kommer fra Kvickly Aars, en butik der som bekendt har en stor delikatesse afdeling.

Signar Langgard er ny slagter i SuperBrugsen Farsøs slagter- og delikatesseafdeling 

e-max.it: your social media marketing partner