FARSØ: Vi nærmer os nu det nye år og mange vil sikkert - traditionen tro, tænke nytårskoncert.  

Og den er da også lige om hjørnet!.  

Fredag den 5. januar blænder Farsø Kulturråd op for Nytårskoncerten 2018 i Dronning Ingrid Hallerne.

For 24. gang, er det Aalborg Symfoniorkester med gæstesolister, der får de musikalske champagnepropper til at sprænge overfor de omkring 600 tilhørere i de festligt pyntede Dronning Ingrid Hallerne. Denne gang har orkestret valgt at premieren finder sted i Farsø, hvorefter man drager videre til andre nordjyske byer, hvor der allerede meldes udsolgt af billetter.

Der er dog stadig billetter at få til koncerten i Farsø. Billetsalget er stadig i gang hos de kendte salgssteder. 

Et kæmpe scoop

-Aalborg Symfoniorkester har denne gang gjort et kæmpe scoop ved at få Søren Pilmark som nytårskoncertens hovednavn, lyder det fra Karen Pedersen og Lene Poulsen fra Farsø Kulturråd, der har svært ved at skjule deres begejstring for valget. 


Alle ved hvilken entertainer Søren Pilmark er - og musikalsk, som sanger, kan han også sagtens stille sig op og synge duetter med sopranen Berit Barfred Jensen, som er en meget efterspurgt solist i både ind- og udland.
 
 

Der vil blive serveret en perlerække af fransk musik: Bizet, Offenbach og ikke mindst de smukkeste franske sange af Canteloube. For ikke at forglemme skønne sprudlende duetter med Pilmark og Barfred fra bl.a. My Fair Lady og vores egen ”Forelsket i København”

Med andre ord kan man se frem til et forrygende show i Dronning Ingrid Hallerne, som både bevæger, betager og begejstrer. Og med til begejstringen hører naturligvis som altid Aalborg Symfoniorkester.  

Nytårsprisen
Inden Nytårskoncerten slår takten an, vil Farsø Kulturråd, traditionen tro stå for uddelingen af årets Nytårspris.    

Det skal ikke afsløres her hvem årets modtager af Nytårsprisen bliver, men den går til en person eller gruppe, som har gjort sig bemærket kulturelt i Farsø området. Nytårsprisen består af et diplom, samt et gavekort.

 

e-max.it: your social media marketing partner