Lokalt fyrværkerisalg støtter lokalfodbolden

FARSØ: Et nyt samarbejde har set dagens lys og vil være med til at sprede lys og farver på nattehimlen over Farsø og omegn nytårsaften.

Forhandler af Nytårsfyrværkeri, XL Byg Farsø, har nemlig indgået et samarbejde med FUIK Venner, støtteforening for den lokale fodboldklub Farsø-Ullits IK. Konceptet for samarbejdet er: handel lokalt – støt lokalt.

De senere år har der været forøgede restriktioner omkring fyrværkerisalg, hvilket har betydet at der er lovgivning for hvor store mængder fyrværkeri man må sælge fra butikslokaler ad gangen. Dette har XL-Byg de senere år løst med et fjernlager ved det tidligere cementstøberi på Røjbækvej. ”Fjernlageret” er imidlertid ikke længere i XL-Bygs eje, det er rent faktisk netop blevet revet ned for at give plads til den nye genbrugsplads i Farsø.

Derfor kom forslaget op om et samarbejde med FUIK og Farsø Stadion. Det er nemlig sådan at der kræves særlige sikkerhedsafstande til bebyggelse for placering af containere som indeholder fyrværkeri. Den findes på stadion.

Derfor vil de to parter side om side stå for salget af fyrværkeri fra i dag den 27 december til og med nytårsaften på Stadion og FUIK’s klublokale i Dr. Ingrid Hallerne. Det er personale fra XL Byg Farsø og fra FUIK’s Venner der vil stå for salget af alle de populære varianter af fyrværkeri samt sikkerhedsbriller, der hører nytårsaften til.

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: