FARSØ: Præcis kl. 8.00 – en time tidligere end ved forrige valg, gik valghandlingen til kommunal- og regionrådsvalget her til morgen i gang på Vesthimmerlands 14 valgsteder.

I Dronning Ingrid Hallerne, som er valgstedet i Farsø, var de første 10 vælgere mødt op for at være blandt de første der afgav deres stemme. Herefter ankom vælgerne i en lind strøm, og der blev straks rift om stemmeboksene.

Farsø Avis opfordrer læserne til at følge med her på hjemmesiden i løbet af onsdag, hvor resultaterne vil blive lagt på.
Følg indtil da med her: Kommunalvalg      -      Regionrådsvalg

Karl Poulsen var den første til at putte sin stemme i valgurnen


I alt 3.802 vælgere kan afgive deres stemme til Kommunal- og Regionrådsvalget på valgstedet i Farsø. 

Regionsrådsvalgets stemmeseddel med 247 kandidater – 65 flere end ved sidste valg, gør at stemmesedlen er ekstra stor denne gang. Dette stiller særlige krav til valgurnernes kapacitet og bredde i stemmenedkastet. Derfor er der valgt denne papudgave fremfor de kendte grønne plastikcontainere. Papurnerne kan nemlig suppleres op af flere styk i løbet af dagen efterhånden som de bliver fyldt op.      

Der er denne gang også afstemning til Ældrerådsvalget med 14 opstillede kandidater. Det er første gang at der var fremmødevalg, hvilket gerne skulle give en højere stemmeprocent. På valgstedet i Farsø kan 1.493 borgere over 60 år afgive deres stemme. Stemmesedlerne for Ældrerådsvalget tælles først op onsdag.   

Kl. 20.00 i aften går valgsekretær Hedvig Naur Lyngby og hendes hjælpere i gang med at tælle stemmerne op for valgstedet i Farsø, hvis resultat herefter bliver indrapporteret. Herefter fragter hun alle stemmerne fra Kommunalvalget og Regionsrådsvalget videre til en fintælling i Messecenter Vesthimmerland. I morgen foreligger det endelige resultat af antal stemmer, som kan læses her på www.farsoavis.dk i løbet af onsdagen.     

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner