HVALPSUND: Igennem fem årtier har Ole Randrup ydet et uvurderligt stykke firvilligt arbejde for foreningerne i Hvalpsund

På fredag anerkendes det i hjembyen – nærmere bestemt i Hvalpsund Hallen med en reception, hvor alle der har arbejdet sammen med Ole Randrup i foreningerne gennem årene kan komme med et klap på skulderen til den utrættelige ildsjæl.

Det er blevet til særdeles mange initiativer og gøremål gennem årene:

Det startede i Hvalpsund IF, hvor Ole var målmand på fodboldholdet og samtidig formand for foreningen. I alt blev det til 32 år i bestyrelsen, hvor han bl.a. var med til at få bygget et nyt klubhus og få gang i nogle byfester.

Hvalpsund fik en hal og Ole kom i bestyrelsen og har siddet der siden, heraf stor del af tiden som formand. Der blev også ”arbejdet på gulvet”. Ole stod for rengøringen i hallen, og i forbindelse med en håndboldkamp blev det gjort så grundigt, at gulvet blev så glat, at officials nægtede at sætte kampen i gang. Det blev dog hurtigt helt lavpraktisk klaret ved at hælde lidt cola ud over banen.

I 2002 var Ole med til at starte Hvalpsund Boldklub, hvor der er både en fodbold og en håndboldafdeling. Efterfølgende - i tilknytning til hallen, har han også været med til at etablere et nyt motionscenter.

Det skal ikke være sport det hele. Ole har også haft en finger med i at få etableret Multihuset på Sundvej til glæde for mange foreninger.  I 1998 blev det til en plads i bestyrelsen for Hvalpsund Kraftvarmeværk, og det blev tillige til en periode som formand.

Ole har siden 1985 været med i Borgerforeningens bestyrelse, hvor han efter nogle år blev formand - og er det endnu. Borgerforeningen har med Ole ved roret igennem årene stået bag en lang række arrangementer fra byfester til julemarked og større projekter omkring havnen til glæde for beboere, skoler, børnehaver og turister. Her er det med fonds- og puljemidler, byfestoverskud og penge fra teltudlejning bl.a. lykkedes at lave legeplads, multibane, madpakkehus og renovere logihus, og der er flere projekter på vej.”

68-årige Ole Randrup er barnefødt og opvokset i Hvalpsund. Her arbejdede han også i mange år, først som vognmand, siden hos den lokale fodercentral i byen. Siden blev det til næsten 25 år hos Grundfos i Hvam ved Aalestrup, hvorefter han gik på pension.

Men han er langt fra gået på pension fra foreningsarbejdet i hjembyen for der er brug for det. - For i Hvalpsund har vi altid været vant til at kunne gøre tingene selv, lyder det fra den særdeles erfarne foreningsmand.

e-max.it: your social media marketing partner