HVALPSUND: Gennem flere år har det været tradition, at der om efteråret har været arrangeret musikdage i Hvalpsund. Egentlig med udgangspunkt i at der på landsplan i flere år har været arrangeret en ”Syng dansk dag” netop på den årstid.

Man rammer ikke nødvendigvis den nationale dag, men i år tager Samuel Frederiksen endnu engang initiativet til en række dage, selvom han og fru Lena flyttede til Silkeborg ved udgangen af august.

Musikdagene løber af stablen i næste uge. Der bliver tale om en sangeftermiddag på Friplejehjemmet Hesselvang tirsdag, hvor den lokale spillegruppe Jættebanden leverer musikken og Friplejehjemmets personale sørger for de gode rammer og et festligt kaffebord.

På næste onsdag skal man tidligt op, hvis man vil deltage i den traditionsrige ”Morgensang i Dagli’ Brugsen”, hvor alle skoleelever fra Hvalpsund og Ullits kommer kørende i bus og myldrer ind blandt hylder og kølediske for sammen med forældre, bedsteforældre, andet godtfolk - og intetanende morgenkunder - får stemmerne til at klinge. Musiklærer ved Ullits skole, Anders Heinze, og Samuel Frederiksen leverer musikken på henholdsvis guitar og klaver. Dagli Brugsen er vært ved en omgang rundstykker - og hvad det nu kan blive til.

På næste torsdag bliver der også et musikarrangement i Hvalpsund Sognehus med Lena Pape og Samuel Frederiksen i hovedrollerne, og her er detaljerne ved at blive fastlagt, så de kan bekendtgøres når tid er.

e-max.it: your social media marketing partner