ULLITS: Ugen op til efterårsferien blev pludselig en anderledes uge på Ullits skole. 

Skemaet blev brudt op. Eleverne blev delt op på 4 forskellige hold på tværs af alle klasserne.

Et værksted arbejdede med drager. Der blev fremstillet drager hjemme på skolen og så blev cyklerne fundet frem for at køre til Hestbæk for at prøve dragerne af. Det var nok ikke lige det bedste dragevejr, men hyggeligt var det.

Et andet værksted var bålmad. Skolekøkkenet blev flittigt brugt til rengøring af grøntsager, som eleverne havde med hjemmefra. Der blev kogt supper – bagt brød og snittet knive ude i skolens bålhytte.

Et tredje hold var på stranden, hvor der blev samlet sten og skaller, fisket og mediteret. Tingene blev bragt med hjem på skolen, hvor der blev arbejdet med vindspil og meget andet.

Sidste værksted var fremstilling af billeder. Der blev taget udgangspunkt i fugle- og dyreliv ved Limfjorden. Strandsteder blev malet rigtig flotte og der blev arbejdet med akvarel.

-Det var fantastisk at se små arbejde sammen med store. Man hjalp hinanden og fik gode ideer sammen, lyder det fra skoleleder Bo Strand.

Ugen sluttede med Skolernes motionsdag fredag. Dagen startede med ”Alle mod alle”. Eleverne var igen delt ind på hold på tværs af klasserne. Her blev der dystet i orienteringsløb, 2 km sprint, brug bolden og et presenningløb. Mens løbet foregik, skulle eleverne hele tiden passe på ”Dræberlærerne”, som var udstyret med vandpistoler.

 

Afslutningen på ugen var selve motionsløbet. Herefter var der frugt, saft og varm kakao til alle inden der blev ønsket god ferie.

e-max.it: your social media marketing partner