TREND: Tro mod traditionen skydes skolernes efterårsferie i det Vesthimmerlandske i gang med glade dage på Vitskøl Kloster når der for 11. år i træk bydes velkommen til Middelalderdage.

Foreningens medlemmer har just rejst sig fra det sidste planlægningsmøde og formanden har lovet at få styr på vejret. I hvert fald, at det bliver meget bedre end sidste år.  

De smukke rammer ved Vitskøl kloster fyldes med markedsstemning, ridderopvisninger, masser af aktiviteter for børnene og meget, meget mere. I år er temaet ’dagens dont’ i middelalderen som bliver udfoldet på forskellig vis ved de mange aktiviteter og boder rundt om på pladsen.  

Der stræbes efter at levere en passende blanding af nyt og det trygge genkendelige. Til den sidste kategori hører Den levende Middelalders husorkester ’Ramashang’, som har været med i alle årene og som hvert eneste år henrykker såvel unge som ældre. Ud over aktivitetspladsen for børnene kan de både være aktive i væbnerskolen og hatteteatret hos Mester Peder og Madam Skrald.

 


e-max.it: your social media marketing partner