VESTHIMMERLAND: VestHimmerlandListen er navnet på en ny liste som er at finde på stemmesedlen ved det kommende kommunalvalg den 21.november.

Med Kirsten Moesgaard i spidsen er der foreløbigt 9 kandidater på den upolitiske lokalliste, som gør meget ud af at være geografisk repræsentativ for hele Vesthimmerland.

-Vi repræsenterer hele Vesthimmerland. Vore kandidater er jævnt fordelt geografisk, tværpolitisk og professionelt.  Vi vil bakke op om udviklingen i vore lokalområder uden at miste overblikket over helheden, lyder det i den pressemeddelelse den nye liste har sendt ud.

Vi er stærkt optaget af, at vores erhvervsliv er godt og sundt og har gode vilkår.  Det giver bosætning og råd til alle vore ønsker. Kommunens indkøbspolitik skal tilgodese de lokale mest muligt.

Målet er sundhed og trivsel med omsorg for vore ældre.  De har medvirket til at skabe den kommune, vi har i dag. Omsorg for borgere med specielle behov, herunder handicaps. Fokus på børnenes udvikling og trivsel fra fødsel og igennem dagpleje, børnehave og skole hvor der lægges vægt på det enkelte barns individuelle behov. De er vores fremtid.

Sunde tilbud til vore unge i Aars, Farsø, Aalestrup og Løgstør. Idrætshaller og sportspladser helt i top med tilbud til både bredde- og eliteidræt. Turismen, skal have en stor plads i vores erhvervspolitik.

Af helt konkrete projekter, som listen gerne vil bakke op om er udnyttelse af kommunens naboskab til Limfjorden med fokus på ny havnefront i Løgstør, lysebådehavnen i Rønbjerg og udvikling af området ved lystbådehavnen i Hvalpsund.

Vi vil støtte op om vore små byer og om kunst og kulturlivet i hele Vesthimmerlands kommune, og vi vil fortsat bakke kraftigt op om Farsø sygehus, lyder det i listens valgprogram. 

e-max.it: your social media marketing partner