Smagen af Himmerland udfordres

HIMMERLAND: ”Made in Himmerland” er navnet et nyt samarbejde på tværs af kommunegrænserne i Himmerland, hvor lokale fødevare- og outdoor aktører er gået sammen i fælles fremstød.

Det er de tre turistorganisationer VisitRebild, VisitVesthimmerland og VisitMariagerfjord, der er gået sammen med områdets fødevare- og outdoor-aktører for sammen at markedsføre Himmerlands mange spændende fødevare- og outdooraktører under ét.

Gruppen, der tæller et halvt hundrede lokale fødevareproducenter, gårdbutikker, restauranter og outdoor-aktører holdt i foråret den første af flere ”Made in Himmerland” workshops og blandt de foreløbige skrivebords-resultater er en fælles Made in Himmerland hjemmeside, et fælles fødevare/outdoor oplevelses kort samt en ”Made in Himmerland” gave/produktkurv med alt godt fra Himmerland.

En af de deltagende virksomheder er Hvalpsund Færgekro, der lægger stor vægt på de lokale produkter:

– Jeg synes, at det er nogle meget spændende møder, hvor vi som turist- og service virksomheder får mulighed for at være innovative sammen, siger Peder Holm Pedersen.

 

– Jeg har klar en forventning om, at der vil komme nye og “skæve” samarbejder ud af projektet, både til gavn for gæster og for de lokale virksomheder. 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: