STRANDBY: Nu er der igen liv i Spejderbo i Strandby efter sommerferien. Hele troppen var samlet til fælles opstart og for at byde velkommen til en ny spejder sæson.

Hver gruppe havde deres egen opstarts sang. Først bæverne, så ulvene og til sidst spejderne. Derefter var der traditionen tro udbrud fra grupperne, hvor de der skulle rykke op skulle kæmpe sig ud af en kreds og ind i den nye som de nu skulle tilhøre.

Der blev kæmpet, klemt og hevet godt i uniformerne. Først slap bæverne fri og klemte sig ind i ulveflokken, dernæst var det de store ulves tur til at slippe ud for at mase og skubbe sig ind i spejder kredsen.

De to ledere, Janni og Kalle, måtte også kæmpe sig ud af en kreds, da de har valgt at stoppe som ledere og det var ikke så let for dem. De vil blive savnet meget, men måske de kan lokkes til at deltage en gang imellem.

Da dette var vel overstået gik hver gruppe lidt for sig for at sige hej til de nye medlemmer.

Bævergruppen havde også fået nye medlemmer, skønt de ikke behøvede at kæmpe så hårdt som de andre, var det hele meget spændende for de nye bævere.

Traditionen med at bage et meget langet snobrød, var i år skiftet ud med pandekager på de nye bål pander, som allerede var testet og godkendt, da spejdere og ulve var på Spejdernes Lejr i Sønderborg. Der blev lavet pandekage dej af 48 æg og en masse frisk komælk. Alle der havde lyst kunne få en pandekage med eller uden brændt kant og syltetøj og sukker. Alt blev spist rub og stub og de forældre der havde lyst kunne skylle efter med en kop kaffe.

Til slut blev der taget et fællesbillede foran det gamle Spejderbo og for at holde grimassen i længst mulig tid blev der råbt ”lakridsfiiiiiiiiisk”

Det var en god opstart og Fjordgruppen er glade for at have tiltrukket nye børn, som gerne vil prøve kræfter med spejderlivet.

Bæver- og Ulveflokken består af i alt 12 børn, som mødes mandag aften for at lave aktiviteter sammen. Programmet byder på aftener i Spejderbo, ved shelterne i Uhrehøje, en overnatning i telt og meget andet. 

Spejdergruppen består af 20 børn og unge, som mødes hver onsdag. De er delt op i junior og senior spejdere, der laver aktiviteter både sammen og hver for sig. En vandretur på 100 km er blandt de aktiviteter der planlægges i efteråret. I løbet af efteråret og vinteren er der også mulighed for hele gruppen at lave aktiviteter sammen, så både store og små kommer til at kende hinanden på kryds og tværs.

 

e-max.it: your social media marketing partner