FARSØ: Her til aften gæstede beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) og Himmerlandskredsens folketingskandidat Marie Bjerre (V) Farmas i Farsø til en debataften om beskæftigelse og landbrug.

Farmas der en stor forhandler af landbrugsmaskiner i landsdelen, lagde rammerne for en højaktuel debataften om beskæftigelse og landbrug.  

De ca. 80 fremmødte deltagere startede aftenen med at få en præsentation af Farmas af virksomhedens direktør Anette Rosengreen efterfulgt af en rundvisning på virksomhedens ca. 10.000 kvadratmeter udstillingshal, lager, værksted og meget mere.  

Efterfølgende var der lagt op til politisk debat i Farmas udstillingshal med beskæftigelsesministeren og Marie Bjerre. Troels Lund Poulsen gav en status på beskæftigelsespolitikken, regeringens arbejde med vækst og udvikling i hele Danmark, udflytning af statslige arbejdspladser, trepartsforhandlinger, jobreform og meget mere. 

Himmerlandskredsens folketingskandidat Marie Bjerre fortalte om vækst og beskæftigelse i landbruget i Nordjylland og gav hendes bud på, hvad der skal til for at få skabt bedre konkurrencevilkår for landbruget. Særligt vakte det interesse, at der skal mere fokus på fakta-tal i stedet for teoretiske beregninger af data indenfor branchen. Det var en oplagt forsamling med masser af spørgsmål og debatlyst.

Ca. 80 var mødt op til debataften og rundvisning på Farmas. Her er det direktør Anette Rosengreen der fortæller om Farmas og viser rundt på virksomheden

Debataftenen fandt sted i Farmas udstillingshal

 

e-max.it: your social media marketing partner