STRANDBY: Nærmest som en fødselsdagsfest blev der i dag for 2. gang afholdt sommerfest af Vesthimmerlands Naturfriskole. For det er nemlig 2. skoleår som naturfriskolen netop er gået ind i. 

1
2
3
4
DSC8155
5
DSC8170
DSC8175
DSC8181
DSC8185
DSC8186
DSC8188
DSC8190
DSC8191
DSC8194
DSC8202
DSC8219

Skolen vist frem
Det skulle naturligvis markeres på festlig vis, hvor alle var velkomne – ikke kun skolens egne elever, personale, søskende og forældre, men også alle andre, som gerne vil have et kig på naturfriskolens faciliteter både inde og ude, og ikke mindst det store læringsfyldte og kreative fællesskab, som elever og lærere har med hinanden i dagligdagen. Det var der op til flere familier som benyttede sig af.

Men mest af alt var skolens elever i hopla, og alle stolte iført naturfriskolens t-shirts og flere også med trolde og sommerfugle i ansigterne, som var kreeret i de store pigers ansigtsmalingsbod.   

Et fyldigt program
Eftermiddagen bød på et fyldigt program. Der blev lagt ud med den kage-dyst, hvor alle kager var flotte og lækre og blev nydt med stor appetit ved kaffetid. Samtidig blev det amerikanske lotteri udsolgt i løbet af kort tid og mange inkasserede lækre præmier sponsoreret af lokalsamfundet til friskolen

Shows med farlige dyr og kemi 
Sebastian Klein, kendt som Dr. Pjuskebusk fra tv kanalen Ramasjang gav et forrygende show med ”farlige dyr” bestående af en mus, en kanin og en rotte, der kunne vilde tricks, serveret sammen med skarpe jokes fra Sebastian Klein, der skabte højlydt latter i salen.  Efterfølgende fik rigtig mange børn Sebastian Kleins autograf på t-shirts og papir og han bedyrede at den er rigtig mange penge værd.  

Desuden optrådte skolens elever og lærere med sang, rytmisk musik og dans.

I skolegården leverede skolens naturfagslærer Simon sammen med sine to assistenter et spændende og eksplosivt kemishow med forsøg man både må og bestemt ikke må, lave hjemme i køkkenet.

Elever og skoleleder tjente penge ind 
Cykelsponsorløbet blev kørt med stor iver af både store og små. Alle kæmpede en brav kamp for at få flest omgange kørt ind på kortet. Enkelte valgte at løbe runden flere gange og selv skoleleder Morten Christensen tog en tur rundt med et barn på skulderen.

Det var også skoleleder Morten Christensen, der skulle tage en tørn i dagens sidste programpunkt, nemlig lagkagekast. I alt 13 ”kager” skulle skolelederen stå imod – mod betaling naturligvis - og op til flere ramte plet.      

 

Ved aftenstid blev der tændt op i grillen og ca. 80 valgte at fortsætte i det gode selskab, som afslutning på en god dag med sommerfest. 

e-max.it: your social media marketing partner