FARSØ: Efter endnu en veloverstået FarSØ Fest, som krævede store ressourcer at gennemføre; både i mandskabstimer og økonomi, havde Byfestkomiteen og afdelingsdirektør fra Spar Nord Bank, Farsø, Ole Kuhr forleden sat hinanden stævne for at afprøve de nye borde-bænke sæt som Spar Nord Fonden har bidraget til kr. 10.000.

 - På grund af stigende udgifter til leje af materiel i forbindelse med afholdelsen af FarSØ festen, så har byfestkomitéen arbejdet på at mindske udgifterne, så der også fremover kan genereres et overskud, der kan gå til ungdomsarbejdet i de fire klubber bag Farsø Festen, siger formand for FarSØ festen Ole Winkler.  

Derfor gik Palle Bro Kristensen og Annette Engsig fra byfest komiteen i foråret i gang med at sende ansøgninger til respektive fonde, lyder det videre fra Ole Winkler. De positive tilbagemeldinger vi har fået i form af ydede tilskud har resulteret i at der har været økonomi til at investere i nye borde-bænke sæt, hvilket har mindsket leje udgiften betragteligt for os allerede ved dette års FarSØ fest.  

Der er indkøbt i alt 47 sæt og der er udover Spar Nord Fonden også modtaget penge fra Fonden for Sparekassen Farsø og Nordea Fonden.  

Herudover har en række lokale virksomheder været behjælpelig med at lave stablestativer til de nyindkøbte borde-bænke sæt så de fylder mindst muligt når de er pakket væk og er lette at flytte med en truck.      

- Vi er derfor også dybt taknemlige for det stykke arbejde Danilift, Fransgård Maskinfabrik og Vesthimmerlands Sandblæsning har stået for med produktionen af stativerne. Et stort tak herfra, siger Ole Winkler.   

e-max.it: your social media marketing partner