FARSØ: Selvom der er adskillelige måneder til årsskiftet og dermed Nytårskoncerten i starten af januar i Dronning Ingrid Hallerne, så kan Farsø Kulturråd ikke længere holde på hemmeligheden. 

- Aalborg Symfoniorkester han denne gang gjort et scoop ved at få Søren Pilmark som nytårskoncertens hovednavn, lyder det fra Lene Poulsen fra Farsø Kulturråd, som har svært ved at skjule sin begejstring for valget.

Alle ved hvilken entertainer Søren Pilmark er og musikalsk som sanger kan han også sagtens stille sig op og synge duetter med sopranen Berit Barfred Jensen som er en efterspurgt solist i både ind- og udland.

Der vil blive serveret en perlerække af fransk musik: Bizet, Offenbach og ikke mindst de smukkeste franske sange af Canteloube. For ikke at forglemme skønne duetter fra bl.a. My Fair Lady og vores egen ”Forelsket i København”

Med andre ord kan man se frem til et forrygende show, som både bevæger, betager og begejstrer. Og med til begejstringen hører naturligvis som altid Aalborg Symfoniorkester.

Nu hvor hemmeligheden er sluppet ud, så håber Lene Poulsen at alle allerede nu ser frem til en fantastisk Nytårskoncert, selvom billetsalget først starter i begyndelsen af november.    

e-max.it: your social media marketing partner