FARSØ: Både lørdag formiddag – sågar i øsende regnvejr og søndag trak FarSØ Fest komiteen og deres hjælpere i arbejdstøjet i Søanlægget.

 Den første arbejdsopgave lørdag stod på at få rejst det store to-masters bolsjestribede byfesttelt på pladsen foran mindelunden.

Søanlæg, telt og de omkringliggende arealer skal fra i morgen torsdag være rammen for dette års udgave af FarSØ Festen i de idylliske omgivelser i Farsø Søanlæg.

”Tommel op”
Der blev søndag, hvor dette billede er taget givet ”tommel op” med pladsen til tivoli, forsyningsledninger og hegn.  

Opfordrer alle til at deltage i festen
- Vi håber på en lige så stor opbakning til festen som sidste år, hvor vi virkelig mærkede opbakningen til, at festen er rykket tilbage i Søanlægget. Derfor har vi i år en stor forventning om, at se rigtig mange mennesker i alle aldre til folkelig fest i Søanlægget i de kommende dage, siger formand for FarSØ Festen Ole Winkler.

Han håber på en stor tilslutning til festen, ikke mindst af hensyn til klubberne bag FarSØ Festen.

Der lægges mange timer
-Der lægges rigtig mange timer i opbygning og nedtagning, vagter og opgaver under festen fra klubbernes side. Og det skal jo ingen hemmelighed være, at jo mere der festes og bruges penge, jo gladere bliver vi!. Belønningen går direkte til ungdomsarbejdet i fodbold, håndbold, motions og rideklubben i Farsø. 

Der er ca. 150 frivillige fra klubberne, der er aktivt involveret i FarSØ Fest dagene. 

e-max.it: your social media marketing partner