GATTEN: Dette års udgave af Danmarks største sportsevent – European Golf Tour ”Made in Denmark 2017” – finder sted i Vesthimmerland i næste uge.

Hos Himmerland Golf & Spa Resort, som igen i år er vært for Made in Denmark, er man allerede begyndt at opsætte alle telte, lounges og golfbanen står velplejet og klar til turneringens spillere.

VisitVesthimmerland har igen i år en stand i samarbejde med Vesthimmerlands Kommune og Erhverv Væksthimmerland i ”Village”.

-​Jeg er sikker på, at Made in Denmark 2017 bliver det største år i eventens historie, ​ udtaler Turistdirektør Jimmi Petersen, som fortsætter, vi er alle opmærksomme på, at vi ikke har Made in Denmark i 2018, hvorfor vi slår et større slag for Made in Denmark – og at det er i Vesthimmerland.

​ På standen vil gæsterne kunne finde et hyggeligt loungeområde, hvor man kan nyde en kop kaffe og Vesthimmerlands bedste småkage " La Dolce Vita" efter opskrift fra Helene Kathrine Wigh​. Derudover kan man besøge et mini-golfmuseum, ”ose” i udbuddet af sommerhuse i Vesthimmerland og høre om fordelene ved at købe sommerhus i Vesthimmerland. Ikke mindst kan man deltage i forskellige konkurrencer alle dagene med fantastiske præmier.

VisitVesthimmerland og Erhverv Væksthimmerland gentager ligeledes succesen i år med at afholde Company Day om fredagen under turneringen. Igen i år vil det være en dag med netværk, inspiration, men mest af alt hygge, lækker mad og drikke og udsigt til turneringen fra første række. Som noget nyt i år er VisitVesthimmerland vært for morgenmad ved Himmerland Hill (hul 16) på golfturneringens sidste dag.

-​Vi ønsker at øge det gode værtskab, og fortælle golfturisterne, at de er velkommen tilbage i vores skønne område, fortæller Turistdirektør Jimmi Petersen, ​med denne happening kommer VisitVesthimmerland i berøring med mange potentielle turister, hvilket er meget værdifuldt.

 

I 2018 rykker European Golf Tour Made in Denmark til Silkeborg - dog forventer VisitVesthimmerland at kunne sige ”på gensyn i 2019!”

VisitVesthimmerland og Erhverv Væksthimmerland gentager succesen i år med at afholde.  Company Day fredagen under turneringen. Igen i år vil det være en dag med netværk, inspiration, men mest af alt hygge, lækker mad og drikke og udsigt til turneringen fra første række.


e-max.it: your social media marketing partner