FARSØ Den 21. august lægger Farmas i Farsø lokaler til et fornemt ministerbesøg. Det er Venstre i Himmerland der inviterer til kombineret virksomhedsbesøg og to politiske indlæg.

 Aftenen begynder med en præsentation af Farmas og en information om de mange aktiviteter og udvidelser som den succesrige Farsø virksomhed netop er i gang med. Efter en rundvisning i de mange haller samles alle i det store udstillingslokale og her vil beskæftigelses minister Troels Lund Poulsen give sit bud på beskæftigelsen i landbruget og følgeindustrien, herunder den fremtidige arbejdskraft i disse industrier, erhvervsmuligheder samt landbrugets ansvar på det sociale område.

I Nordjylland er ca. 14.300 personer beskæftiget direkte i landbruget og sikkert lige så mange i følgeerhvervene. Med ca. 30.000 Nordjyske beskæftigede personer er landbrugssektoren et meget betydningsfuldt erhverv, ikke mindst i Himmerland, et emne som Venstres folketingskandidat vil komme ind på i sit oplæg.

Der vil blive mulighed for at debattere med de to talere. Troels Lund Poulsen har beklædt flere ministerier, så der vil også være mulighed for spørgsmål der vedrører andet end beskæftigelsen, bl.a. har revisionen af planlovens været omkring Troels Lund Poulsen bord i hans tid som erhvervsminister. 

e-max.it: your social media marketing partner