FARSØ: Mandag aften(31. juli) kan man i høstkulissen af gamle redskaber og gamle håndværk opleve bakkesangerinden Anette Oxenbøll. 

Der bliver rent faktisk tale om et glædeligt gensyn, da den farverige og rapkæftede syngepige har optrådt i forbindelse med Hot Sommer de seneste 4 år. Det har været så underholdende en oplevelse, at hun er blevet bedt om at komme igen og optræde på Store Torv. 

Der har været bakkesangerinder i Bakkens Hvile nord for København i 138 år. Anette Oxenbøll har været med i de seneste 17 år og har fast optrådt som syngepige tre aftener om ugen.  

Ligesom de øvrige syngepiger startede Anette Oxenbøll sin turnévirksomhed udenfor bakken for et par år siden.  

Anette Oxenbøll vil naturligvis optræde i Farsø i sine flotte bakkesangerindekostumer med enten stor hat eller kæmpe fjer til de farverige kjoler. Hun vil synge alle de kendte viser og sange med humor, pikant charme og smittende vitalitet.  

Anette Oxenbøll, som har medbragt egen pianist, vil bl.a. underholde med de kendte og elskede sange såsom ”Gå Med I Lunden” og selvfølgelig ”Køb Blomster – Køb Blomster”.

Anette Oxenbøll er født i Aalborg, og har ifølge hende selv været barnestjerne. Hun har optrådt omkring på byens scener inkl. Aalborg Teater

Anette Oxenbøll er ud over at være syngepige også karrierekvinde som tøjsælger af smart mode til store piger 

Se programmet for Hot Sommer her

e-max.it: your social media marketing partner