FARSØ: 20 medlemmer af 1. Farsø Flok og Trop, de blå spejdere, er i denne uge på den store fælles lejr, Spejdernes Lejr, som samler 37.000 spejdere i Sønderborg.

Lejren er en fælles lejr, hvor de uniformerede korps er sammen, både grønne, gule og blå.

De fleste af Farsø-gruppens spejdere blev kørt i bil til lejren, mens andre tog alternative midler i brug. Således hoppede Lasse Havbro og Victor Myrup Hole på cyklerne allerede torsdag for at tilbagelægge de mere end 250 kilometer på to hjul. Mikkel Due Hansen valgte at gå de sidste 45 kilometer til lejren, hvor han blev modtaget af sine kammerater, som allerede var gået i gang med lejropbygningen.

De første dage på lejren har været præget af regn, men det har ikke taget humøret fra de mange spejdere på lejren - heller ikke de vesthimmerlandske, som har masser af energi og humør tilbage.

De yngste spejdere var mandag med til et arrangement, som fandt sted i samarbejde med Naturstyrelsen. Under temaet “Livstræet” blev der sat fokus på at bevare de skæve og lidt anderledes træer for at skabe liv.

De ældste spejdere i gruppen har været på en mindre ”jordomrejse” og mødt forskellige kulturer, hvor der er stiftet bekendtskab med japansk origami og russisk rumfart.

Fra spejderne ser man frem til de kommende dages arrangementer - og så er man ellers gerne fri for mere vandland på sommerlejren, som for de yngstes vedkommende slutter i dag onsdag, medens de ældste fortsætter helt frem til søndag, hvor lejren brydes ned og de mange spejdere spredes for alle vinde.

e-max.it: your social media marketing partner