HVALPSUND: 1x jazz, 1x irsk og 1x country. Sådan lyder repertoiret for dette års sommermusik på Hvalpsund Færgekro, der traditionen tro finder sted i telt på Havnepladsen overfor kroen.    

Sommermusik
Efter over 20 år med udelukkende Sommer-jazz på repertoiret, forsøgte Hvalpsund Færgekro sig sidste år med et genreskifte. Det skete ved at udskifte en af jazzaftenerne til en irsk aften. Denne irske aften blev så stor en succes, at teltdugen løftede sig af musikalsk stemning, og kromand Peder Holm Pedersen selv samme aften glædestrålende lovede de ca. 400 tilhørere, at den irske musik da kom igen i 2017.

- Vi har sågar taget skridtet videre, fortæller Peder Holm Pedersen, for på opfordring bliver der i år også en country aften.

Dermed vil der være musik for alle og for enhver musiksmag, og han håber naturligvis, at mange vil gæste alle tre arrangementer som musikalsk afveksling.       

Nordjysk jazz når det er bedst
I aften lægges der ud med jazz’en og her er det en gammel kending fra Sommerjazz i Hvalpsund, der går på scenen, nemlig Advokatens New Orleans Jazzband. Jazzbandet er sammensat af erfarne musikere, der tidligere har spillet i kendte orkestre som: Teachers All Stars, Sigfreds Fodvarmere, Gabadela m.fl.

Næste torsdag følger så den irske aften med Harness og den 3. august countryaftenen med Country Cash.

Musikhygge
Fælles for alle tre musik torsdage er at der kan danses til de øreklingende rytmer, hvis man vil. Ud over at kunne slukke tørsten serveres der også menu i teltet først på aftenen mod forudbestilling.   

Se annoncen i Farsø Avis for Sommermusik her  

 

 

e-max.it: your social media marketing partner