FARSØ: Forleden roterede Rotary hjulet endnu en gang i Farsø Rotary Klub. Præsidenten i 2016/17, Jens Chr. Pedersen blev afløst af præsidenten i 2017/18 Peter Lindgaard.

Samme aften aflagde den afgående præsident beretning ved hjælp af billeder og tilbageblik på de forskellige aktiviteter i det nu afsluttede Rotary år.

Året har budt på en passende blanding af virksomhedsbesøg og klubmøder på Hvalpsund Færgekro. De fleste af klubmøderne har budt på indlæg fra personer, der kunne bidrage med interessant nyt fra deres virksomheder eller institutioner.

Blandt virksomhedsbesøgene kan nævnes besøg på Gedsted Mejeri og Lerkenfeld, vinterbadning hos Nautilus i Hvalpsund, besøg på Vesthimmerlands Museum med fortælling om de mange fund i forbindelse med etableringen af omfartsvejen ved Aars, Besøg i Rosenparken i Aalestrup og meget mere.

På klubmøderne har man blandt andet vedtaget nye vedtægter, medlemmer fra klubben har fortalt om oplevelserne på en tur til Marokko, klubbens seneste udvekslingsstudent Rebekka Skammeritz fortalte om sit oplevelsesrige år i USA og meget andet kunne nævnes. Glemmes må det i hvert fald ikke, at klubben i år den 17. januar kunne fejre sin 30 års fødselsdag med et festligt møde på Hotel Farsø, hvor klubben fra starten holdt sine møder.

Fællesmøder med naboklubberne i Løgstør og Aars afholdes 6 gange årligt. Her har Farsøs bidrag været et foredrag med direktør Ove Theils fra slagteriet Tican i Thisted og med Ole Smed, daglig leder af Børnenes Blå Hus i Vesthimmerlands Kommune.

Siden 21. januar har Farsø Rotary Klub været vært for Skye Trotter Wilson, en udvekslingsstudent fra Australien. Hun er en særdeles aktiv og udadvendt pige, der af samme årsag får en masse ud af sit ophold i Danmark. Arbejdet med udvekslingsstudenter prioriteres højt i Farsø Rotary Klub og derfor er man meget optaget af at finde en et ungt menneske fra lokalområdet, der kunne være interesseret i et spændende år i udlandet. Man kan få meget mere at vide om dette ved at henvende sig til klubben gennem præsident Peter Lindgaard, past præsident Jens Chr. Pedersen eller Lise Buchreitz. Sidstnævnte er klubbens councellor, hvilket er den funktion, der arbejder mest med udvekslingsstudenterne.

e-max.it: your social media marketing partner