VESTHIMMERLAND: Tæt på 70 procent af danskerne vælger at blive i Danmark, når de skal vælge sommerens feriemål – blandt andet på grund af de smukke naturoplevelser og kyststrækninger.

-De danske traditioner, kulturen, den gastronomiske trend med de klassiske madvarer gør, at vi har lyst til at gå på opdagelse og udforske vores egen kultur og natur. At der er stor interesse for at indsamle og tilberede mad, samt overnatte i naturen, oplever naturvejleder Karin Winther i Vesthimmerland.

-Kurven har i de seneste mange år været støt stigende og seneste trend er, at mange teenagere også har taget naturen til sig, som et frirum fra hverdagens mange to-do opgaver, fortæller Karin Winther.

Teenagerne er måske nok kuppet med på tur af deres forældre, men jeg oplever en meget stor interesse og glæde ved at indsamle, tilberede mad og bare det at være i naturen. Og glæden er ekstra stor, når både de og deres forældre takker for oplevelsen og, at jeg senere møder dem på tur uden en guide som mig.

Det er derfor også fantastisk, at Herregården Hessel, Stenaldercenteret og Livø Feriecenter har sat ja tak til at samarbejde om Primi-Deluxe konceptet. Med udgangspunkt i disse lokaliteter har vi udarbejdet ferieforslag, hvor man på egen hånd kan blande både primitive og luksuøse overnatning- og madoplevelser og, hvor man også kan leje udstyr til madlavning over bål eller trangia, så man ikke behøver at investere i en masse nyt grej.

 

Jeg kan kun opfordre til at finde inspiration på Primi-Deluxe hjemmesiden.Så garantere jeg, at man får en oplevelser med stor ”bytteværdi” når man skal fortælle om feriens ferieoplevelser, for mange har allerede selv blandet sin Primi-Deluxe ferie, slutter Karin Winther.

Grej der kan lejes 

Fjordrejer fra Limfjorden er et oplagt måltid alle tre steder.

e-max.it: your social media marketing partner