FARSØ: Her til aften fandt Farsø Handelsstandsforenings 3. Hot Sommer aften sted i Farsø midtby. 

Aftenen var klassisk i mange henseender. Aftenen blev klassisk set meget velbesøgt og heldigvis artede det klassiske danske sommervejr sig da også hen ad aftenen med solskin, men vinden lagde sig ikke.  Men varm hygge var der til gengæld i midtbyen og folk holdt ved langt ud på aftenen.

DSC6333
DSC6340
DSC6363
DSC6369
DSC6373
DSC6385
DSC6392
DSC6402
DSC6427
DSC6430
DSC6432

Kort tid efter at de ca. 50 veterankøretøjer af forskellig slags indfandt sig i den afspærrede midtby kl. 17.00, summede bilen af liv. Aftenens menu var den klassiske ret helstegt pattegris og meget hurtigt blev de ca. 80 siddepladser på Store Torv indtaget af spisende gæster, som kort tid efter blev overgivet til det næste hold spisende. Ved 19-tiden blev der efter 300 portioner meldt udsolgt af pattegris.

Ud over rigtig mange besøgende i midtbyen, så var der også god aftenhandel i butikkerne og i Farsø Rådhuscenter hvor også Centertorvet havde mange spisende gæster, mens børn fik tilbudt ansigtsmaling og popcorn.

Da indkøbene var foretaget gik turen udenfor igen, for at kigge på de mange flotte nostalgiske veterankøretøjer, der talte både biler, motorcykler og knallerter.
 

Ud over at tage køretøjerne i øjesyn, som blev det også til en snak med ejerne, som kunne føre til at motorhjelmen blev slået op eller motoren blev slået i gang. 

e-max.it: your social media marketing partner