TREND: Ud over at være en populær campingplads, beliggende ved en af Limfjordens bedste strande, er Trend Camping også kendt for sine musikoplevelser, som på 11. år går under navnet Trend Festivalen.

Campingpladsen er, som bekendt, omgivet af et stort sommerhusområde, og det er netop derfor at campingpladsen gerne lader sig involvere i at lave offentlige arrangementer for sommergæsterne, uanset hvilken boform de har valgt.

Campingpladsen påpeger, at alle andre der har en forkærlighed for musik og hygge naturligvis også er mere end velkomne.

Trend Festivalen er ved at være kendt, og Trend Camping har da også gennem snart mange år fået en del erfaring med musikarrangementerne. Det startede med et helt og holdent indendørs arrangement bestående af spisning, musik og dans.

Men i dag er arrangementerne rykket udendørs, ganske vist under campingpladsens overdækkede terrasse, opstillede pavillontelte og en blokvogn til orkestret. Dermed har musikaftenerne mere fået en karakter af et åbent arrangement med hygge over musik og en fadøl. Og det er stadigt muligt at få bunden lagt til en hyggelig aften med et godt måltid mad.  

Musikgenren som Trend Camping oprindelig startede ud med var irsk/skotsk folkemusik men der skal også forandring til. Derfor står der i år pop og rock på plakaten – vel at mærke musiknumre som alle kender fra 60’erne og frem til i dag, og som godt kan sætte gang i danseskoene.

Fredag den 7. juli er det Acoustic Heaven der spiller og aftenen efter Rock Patrol. Begge orkestre er kendt for et repertoire som henvender sig til et bredt publikum.

Se annoncen for Trend festivalen i Farsø Avis her 

 

e-max.it: your social media marketing partner