FARSØ: I disse genbrugstider, hvor loppemarkeder og kræmmermarkeder finkæmmes for gamle ting med patina.

Og at ting, som i manges øjne er ubrugelige og bør kasseres med fine ord ”recycles” og sågar ”upcycles” – altså genbruges eller sammensættes til ”nye” ting, så må man da sige at ”Skrot er Hot”.          

To gange i løbet af de kommende dage vil Farsø Handelsstandsforening sætte fokus på dette tema.

Bagagerumssalg lørdag
Første gang lørdag, hvor det populære ugentlige bagagerumssalg, hvor private slår bagklappen til gode genbrugsvarer, finder sted på p-pladsen foran Farsø Rådhus. Her er der en god chance for at finde gode varer, som private har hentet frem fra gemmeren eller garagen og som er for gode til at kassere.        

Hot Sommer mandag
På mandag fortsætter rækken af Hot Sommer mandage i Farsø – og denne gang er temaet netop ”Skrot er hot”.

Store Torv vil få besøg af det lokale affaldsselskab Renovest, som med containere og skraldebil vil fortælle, hvordan man sorterer, således at vores ”affald” kan genbruges bedst muligt. Der vil også være eksempler fra Renovests populære skraldeskole på hvordan, man kan få sjove ting ud af mælkekartoner m.v., som børnene måske kan more sig med at lave, nu hvor det er sommerferie.

Pladeparade med vinyl
Selvom der blev produceret vinylplader med musik et godt stykke op i 90’erne, så kigger børn i dag måbende til, når en vinylplade hentes frem og lægges på pladespilleren.

Da vinylpladerne var til, var det en helt anden oplevelse at være pladevender eller DJ, end det er i dag, hvor al musik findes elektronisk og streames. Derfor er vinylplader igen blevet hotte, fordi de hører en tid til med pladeparade. Denne forgangne stemning skal genopleves – eller genbruges om man vil. Derfor opfordres alle, som har gode plader liggende fra 50’erne, 60’erne og 70’erne til at tage enkelte vinyler med på Store Torv mandag aften. Så vil pladevender Aksel Jakobsen sætte dem på, og knytte en lille kommentar til de kunstnere, som igen og igen blev spillet af Otto Leisner i pladeparaden. Det kan blive skønne genhør med Elvis, Otto Brandenborg m.fl.

Hyggelig torvestemning på Store Torv
Og man kan roligt slå sig ned på Store Torv fra kl. 17.00, efter en god udsalgshandel eller Hot Sommer tilbud i butikkerne.

Her vil der nemlig være sørget for aftensmaden med bl.a. helstegt pattegris, og der vil naturligvis også være hyggelig torvestemning med stole, borde og drikkelse – og altså pladeparade.
             

I Farsø Rådhuscenter vil der også være sommeraktivitet med Hot Sommer menu på Centertovet, og gratis popcorn og ansigtsmaling for børn.      

Se programmet for Hot Sommer her

e-max.it: your social media marketing partner