FARSØ: I Farsø er der tradition for en Hot Sommer. I hvertfald hvis det står til Farsø Handelsstandsforening, der har tilegnet alle fem sommermandage i juli - med start på mandag den 3. juli, til masser af sommerhandel og sommeraktiviteter under titlen Hot Sommer.

Mandage med aftenåbent
Hot Sommer betyder fem mandage med sommer aktiviteter i Farsø midtby. Nærmere bestemt på og omkring Store Torv til kl. 22.00 og aftenåbent i butikkerne i midtbyen og Farsø Rådhuscenter frem til kl. 21.00.

Hot sommer byder på oplevelser og hygge i Farsø, og derfor har hver mandag fået deres eget tema.

Starter med sommerudsalget på mandag
Men først og fremmest skal der gøres en god handel i Farsøs butikker. Derfor starter dette års Hot Sommer mandage med starten på sommerudsalget på mandag den 3. juli. Udsalget og jagten på de stærkt nedsatte varer starter kl. 9.30.

Herefter går det over i fisk
Når man har fået fyldt indkøbsposerne går man over i dagens og aftenens tema, som er fisk. Det betyder bl.a. besøg af Lisbeth, Jesper og Bo, kendt fra Gutterne på Kutterne på tv, som kommer til Farsø for at sælge fisk. En anden slags fisk, nemlig muslinger, vil der være gratis smagsprøver på om aftenen på Store Torv. På Store Torv vil man også kunne hygge sig til underholdning fra De Seje Sild, en sanggruppe fra Aars. Dette er kun få smagsprøver på hvad der sker den første Hot Sommer mandag, den 3. juli.

Læs mere i udsalgsavisen
Læs mere om hvad du kan opleve - og ikke mindst hvilke gode udsalgstilbud der venter i butikkerne, i udsalgsavisen som er ilagt denne avis. 

Sommerudsalget i butikkerne fortsætter juli ud og krydres med særlige Hot Sommer tilbud fra butikkerne.

Mandage med hvert sit tema
Ligeledes fortsætter Hot Sommer mandagene med deres tema’er. Den 10. juli er tema’et således Skrot er Hot, den 17, juli Classic Night, den 24. juli Gammeldaws Landmandsliv og den 31. juli Landsmandsliv – høst by Night.

Spændende ting rykker ind i midtbyen
Fælles for alle mandage rykker der spændende ting ind i Farsø midtby. Midtbyen vil således være afspærret for trafik, så udstillinger og aktiviteter kan brede sig, og man kan gå midt ude på gaden. På selve Store Torv vil der være mad, siddepladser og hyggestemning med musik. Hvilket betyder, at når man har klaret sin handler i butikkerne, så kan man slå sig ned her til en hyggelig stund helt frem til kl 22.00.

Også i Farsø Rådhuscenter er der mulighed for at slå sig ned. Enten til aftenens særlige Hot Sommer menu på Centertorvet - eller hvis man er barn til et krus gratis popcorn eller gratis ansigtsmaling.

Sommer bagagerumssalgene er i gang
Også Farsøs populære bagagerumssalg på p-pladsen ved Farsø Rådhus, hver lørdag fra kl. 9.00 til kl. 14.00 er værd at besøge. Selvom bagagerumssalget er arrangeret af Farsø Handelsstandsforening, så er det er private sælgere med alt godt fra pulterkammeret, som slår klappen op på bagagerummet og får gang i salget.

Følg med
Med andre ord bliver der noget at glæde sig til, når det går løs i Farsø denne sommer. Her sker der noget til opleveren!.

Programmerne for sommerens Hot Sommer mandage kan du følge her i Farsø Avis. Bor du i sommerhus, er på camping eller på værelse, kan du også følge med her, for avisen bliver leveret lige til døren eller til receptionen. Ellers kan du følge med www.farsoavis.dk, eller på facebooksiderne for Farsø Avis, Farsø Handelsstandsforening og Farsø Rådhuscenter.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner