FARSØ: Her til formiddag tog medlemmer af handelsstandsforening, turistforening og erhvervsråd afsked med deres afholdte ETC-chef gennem knap 7 år, Nienke Jonker.

Den 1. juli skifter Nienke Jonker nemlig til Dayz i Rønbjerg, som for et år siden blev købt af hollandske Landal Green Parks. Dermed får både Nienke Jonker og Dayz fuldt ud gavn af hendes hollandske baggrund.

Ud over sproget vender Nienke Jonker nemlig også helt og holdent tilbage til turistbranchen. En branche som for 13 år siden fik hende til at hive teltpælene op og flytte fra Holland til Stistrup for at drive campingplads.

På sin udadvendte måde, drivkraft og gode ideer fik hun hurtigt plads i Farsø-egnens Turistforening. Det betød snart en formandspost og også muligheden for at træde til som ETC-chef på deltid ved siden af arbejdet med campingpladsen.

Campingpladsen blev solgt i 2014 og Nienke Jonker kunne hellige sig de mange opgaver i ETC regi på deltid. Et nyombygget turistkontor, en ny samarbejdsaftale med VisitVesthimmerland, en næsten færdig hjemmeside, byens første APP samt en del handelsaktiviteter er det, hun nu giver videre til en efterfølger.       

Efterfølgeren for Nienke Jonker er dog endnu ikke fundet, selvom juli måned er en travl måned i Farsø med handelsaktiviteter hver mandag. Men med et velforberedt forarbejde, så klarer de handlende selv opgaven. Det samme gælder turismen, hvor turistkontoret er klar til at tage imod egnens mange gæster og servicere dem.          

Formand for styregruppen for Erhvervs- og Turistcenter Farsø, Per B. Frederiksen fortæller, at man selvfølgelig drøftet en erstatning for Nienke Jonker.

De opgaver som Nienke har udført for de tre foreninger skal naturligvis fortsat løses, og da Handelsstandsforeningen har det højeste aktivitetsniveau er det her, at opgaven er størst. Men her er der styr på de kommende arrangementer frem til oktober, så vi har tid til at arbejde på strukturen for ETC.   

-Da alle lige nu er gået i ”ferie-mode” vil en ansættelsesprocedure af ny medarbejder først starte ultimo august/primo september, lyder det fra styregruppeformand Per B. Frederiksen.

e-max.it: your social media marketing partner