HVALPSUND: Det vil komme bag på de fleste, når de hører, at de populære Spil-Sammen aftener på Fiskegården i Hvalpsund nu nærmer sig sin sidste udgave. I hvert fald i den form, der har været kendt indtil nu.

Gennem seks sæsoner har initiativtager og klaverbokser Samuel Frederiksen inviteret og stået for samarbejdet med Fiskegårdens værtspar, Lise og Niels Jensen, men når denne sæson er forbi vil han trække sig som igangsætter - om end ikke nødvendigvis som deltager og klaverbokser.

Man skal ikke gå ud fra, at de mange glade spillemænd og -koner tror, at de kan konkurrere med de landsdækkende mediers underholdningsprogrammer. Så skulle Fiskegården nemlig udstyres med både kraftige projektører og lydanlæg, og det er og bliver næppe tilfældet. Ikke desto mindre plejer musikken at have både livsglæde, variation og ægte puls, når det går løs.

Næstsidste anledning til at være med under de nuværende former bliver i aften torsdag og derudover er der så kun planlagt med endnu en aften - nemlig i midten af august.

e-max.it: your social media marketing partner