VESTHIMMERLAND: Nu bliver det endnu nemmere at være turist i Vesthimmerland. Syv digitale skærme vil nemlig fra omkring 1. juli hjælpe turisterne med al den information, som turister har mest behov for i Vesthimmerland.

 Det er et samarbejde mellem kommunens fire turistforeninger og VisitVesthimmerland – og en stor donation fra Spar Nord Fonden – der har gjort det muligt at investere i de digitale skærme, hvor turisterne selv kan trykke sig frem til information om overnatning, restauranter, events, vejvisning og alle andre ting, som turisterne efterspørger.

Skærmene er mobile og kan f.eks. placeres centralt i de enkelte byer. Det betyder også, at de kan og vil blive flyttet rundt alt efter sæson og behov. Det betyder at turistforeningerne, turistbureauerne, turismeaktører og VisitVesthimmerland kan møde turisterne dér, hvor de har behov for informationen.

De fleste turister er som regel velinformerede, før de besøger et turistområde. De har søgt og fundet oplysninger via nettet og det betyder, at man som turismeaktør skal møde turisterne på en anden måde end tidligere. De har brug for adgang til lettilgængelig og ubegrænset information i løbet af deres ferie.

-Vi kan nu, takket være Spar Nord Fonden, tilbyde turisterne et endnu bedre værtsskab og en endnu bedre service. Og så skal vi ikke glemme, at også lokale kan finde inspiration og hjælp til gode oplevelser i Vesthimmerland på de digitale informationsskærme, ​ siger Jimmi Petersen, der er direktør i VisitVesthimmerland

e-max.it: your social media marketing partner