FARSØ: I dag var en stor dag på Farsø Bibliotek. 

Efter flere uger med rod og larm på biblioteket, blev denne midlertidige kaostilstand erstattet af fejring med fest og farver. Biblioteket i Farsø er nu færdigindrettet, og det blev markeret med sang, taler og massevis af rosende vendinger fra bibliotekets brugere.

En af bibliotekets faste brugere havde endda skrevet en sang til anledningen på fire vers og med ikke færre end tre forskellige melodier. Sangen blev delt rundt, og den blev sunget for fuld udblæsning af samtlige deltagere i det festlige arrangement. Nederst på den printede sang var dokumentet underskrevet med ordene: ”Tak til Farsø Bibliotek for mange års utrættelig hjælp.” Mon ikke taknemmeligheden efter dette flotte indslag var gengældt?

 

Herefter holdt Kurt Friis Jørgensen, formand for Kultur- og Fritidsudvalget en tale, hvori han understregede bibliotekets uvurderlige betydning for lokalsamfundet, roste nyindretningen og krydrede sin fortælling med små anekdoter fra sine egne oplevelser med og på biblioteket. Sidst men ikke mindst kiggede to musikalske elever fra Kulturskolens talentklasse forbi og gav et par numre til stor begejstring for de fremmødte.

e-max.it: your social media marketing partner