FARSØ: Mindestuen og Thits Venner har investeret i et flot skilt med Thits billede og tekst der fortæller at der er åbent i Mindestuen.

Thits Venner og Valkyrierne er igen i år gået sammen om at holde Mindestuen åben hele sommeren, så den har samme åbningstider som Johannes V. Museet.
Museerne rundt omkring i Vesthimmerland, og det øvrige land har åben alle dage i højsæsonen og denne linje, har Thits Venner og guidegruppen Valkyrierne besluttet også følge, for at få flere besøgende til Mindestuen.

Mindestuen oplever en stigning i besøgstal, både som direkte besøg, og ved Valkyriernes foredrag i Mindestuen og ”ud af huset” foredrag, men ser meget gerne flere besøgende. Det er så vigtigt for mindestuen at så mange som muligt kommer til, stifte bekendtskab med Thit Jensen, hendes foredrag, hendes liv og store forfatterskab.

Mindestuen har erkendt at det er nødvendigt med ”besøgsvenlige og ensrettede” åbningstider, så for at tilgodese både lokale og turister, vil mindestuen, ved hjælp af frivillige, yde denne service og udvide åbningstiden - alle dage fra kl. 10 til 15 i højsæsonen, juni- juli og de to først uger af august.

e-max.it: your social media marketing partner