FARSØ: Det er en konstatering end inden det første hold af ”feinschmeckere” på aftengåtur i Farsø, torsdag aften sendes afsted fra Store Torv.

Det er nemlig sådan, at der er solgt over 420 billetter til Lions Thit Jensen arrangementet ”Kom og Smag på Farsø” med start og mål på Store Torv torsdag aften.

-Det er helt fantastisk, lyder det fra Birthe Nørgaard, der har stået for størstedelen af billetsalget via hendes butik i Farsø Rådhuscenter.

Folk fortæller, at de virkelig glæder sig til aftenen og til kombinationen af god mad, motion og hyggeligt selskab, lyder det videre fra Birthe Nørgaard.

Dermed tegner arrangementet til at blive en stor succes igen. Sidste år var premiereåret, hvor Lions kvinderne ikke turde bære an med mere end 275 billetter, som alle blev udsolgt. I år har de sat antallet op i samarbejde med de spisesteder og madleverandører der er en stor del af arrangementet, man har sågar udvidet fra syv til otte retter. 

Som omtalt i sidste uges avis runder aftenturen med gode mad af på Store Torv, hvor der vil uddelinger af donationer til Sorggrupper for børn, samt uddelingen af årets Thit Pris vil finde sted. 

e-max.it: your social media marketing partner