FARSØ: Ét efter ét har bibliotekerne i Vesthimmerland fået en større makeover, og senest er turen kommet til Farsø Bibliotek. 

På en række punkterne er indretningen over de seneste uger blevet forandret og forbedret, og dét markeres på fredag med nogle timers festivitas for personalet og bibliotekets brugere.

Elever fra Kulturskolen Vesthimmerlands talentklasse bidrager til lejligheden med et musikalsk indslag, og biblioteket byder selv på lidt godt til hals og gane.

Ny indretning giver nye muligheder
Biblioteket er ikke længere blot et bogbibliotek i traditionel forstand. Det har fået mange flere funktioner såsom borgerservice og digitale materialer, og i dag skal biblioteket rumme alt lige fra arrangementer til IT-undervisning, kreative værksteder, møder og fordybelse.

 

Alt dette er der nu blevet plads til på Farsø Bibliotek, hvor der er kommet et nyt hjørne til den daglige avislæsning samt bedre muligheder for at lave inspirerende udstillinger og anden formidling i biblioteksrummet. Biblioteket byder også på endnu flere områder med computere til både børn og voksne, et forbedret legeområde til de mindste og mange andre nye tiltag. 

e-max.it: your social media marketing partner