FARSØ: God mad og bevægelse i hyggeligt selskab. Det er nøgleordene for Lions Club – Thits Jensen ”8 retters menu gennem Farsø – Kom og Smag”, som finder sted på næste torsdag. 

Præmieren sidste år med 250 deltagere var en ubetinget succes og derfor arrangementet i år justeret til, så endnu flere kan tage med på den smukke gåtur gennem Farsø på 4,8 km med 8 stop – og dermed 8 retter at indtage undervejs.

Allerede over 300 deltagere
Birthe Nørgaard, som primært har forestået billetsalget fra hendes butik i Farsø Rådhuscenter fortæller at der på nuværende tidspunkt er solgt over 300 billetter til eventen.

- Vi havde en helt fantastisk premiere sidste år med glade og mætte mennesker, meget tilfredse madsteder og et rigtigt flot sommervejr. Det er vores målsætning igen i år bare med endnu flere deltagere såvel mænd, kvinder og børn, fortæller Birthe Nørgaard. Derfor har vi justeret på programmet, så alle får den samme gode oplevelse uanset om man er blandt de første hold der starter eller først starter senere. Uanset hvad, så behøver man ikke bekymre sig om aftensmaden denne aften, den indtages så rigeligt når man går turen rundt.                

Egnens bedste spisesteder trakterer
Vi er rigtig glade for samarbejdet med nogle af egnens bedste spisesteder og madleverandører. Da vi præsenterede dem for at vi ville sætte deltagerantallet op lød det hele vejen rundt: Fint, den er vi med på!. Det vidner om, at arrangementet har en lige så betydning for madstederne som for os, lyder det videre fra Birthe Nørgaard. Det glæder os!

De madsteder man kan møde på ruten er: Den Gode Smag, Sønderup Landkøkken, Hotel Farsø, Kimbrer Kroen, Johnnys Kød, Flejsborghus, Slagter Dennis og Farsø Bageri. Til den lækre mad hører naturligvis også drikkevarer og her har også Rema 1000, SuperBrugsen, Kaffeladen og Hessel Øllaug meldt sig på banen.

Altså med andre ord er der garanti for en kulinarisk aften med vandreskoene på.

Turen rundt varer en time til halvanden, alt efter hvor meget der skal snakkes undervejs. Vi sender holdene afsted med ca. 10 minutters interval og naturligvis indtages maden i den rigtige rækkefølge med forretten først og desserten til sidst på Store Torv. Og netop Store Torv er start og mål for ”Kom og Smag” eventen.

Årets Thit pris – går til….
Det er også på Store Torv at aftenens øvrige programpunkter finder sted, nemlig uddeling af ”Thit Prisen 2017”, som går til en person eller en gruppe som ydet en ekstraordinær indsats, som ildsjæl i og for lokalområdet    

3 donationer til sorggrupper for børn
Flere gange i løbet af aftenen vil der også være uddeling af pengebeløb til sorggrupper for børn. Bl.a. kan nævnes, at Jes Dige kommer og fortæller om sit projekt ”Skyggebørn” og han har Sofie Klingberg med, der stod bag tv-dokumentaren "Mor er død - men det taler vi ikke om".

Birthe Nørgaard fortæller, at køber man billet til eventen senest den 3. juni, så deltager man i udtrækningen af gevinster til en samlet værdi af kr. 5.000. Det er da også værd at tage med oven i alle sanseoplevelserne, siger hun.  

På næste torsdag vil nogle af egnens bedste spisesteder traktere folk med mad og drikke mens de tager sig en hyggelig aftengåtur gennem Farsø by.

e-max.it: your social media marketing partner