FARSØ: I dag går vi kalendermæssigt ind i sommermånederne. Derfor er Farsø Handelsstandsforening også klar til at tage fat på sommer-aktivitetsprogrammet, der kan glæde borgere, turister - og gæster i øvrigt på Farsø-egnen i de kommende måneder. 

En af de ting som man ser frem til hvert år, er det populære bagagerumssalg som har sæsonstart på lørdag og herefter fortsætter hver lørdag, frem til og med lørdag den 26. august.   

 Bagagerumssalget er for private der har ting og sager liggende på lofter, i garager og kældre m.v., og som er ting og sager de egentlig gerne vil af med. Bagagerumssalget bliver som de foregående år etableret på p-pladsen foran Farsø Rådhus og finder altså sted hver lørdag fra kl. 9.00 til 14.00.  Her kan man fylde bagagerummet, slå klappen op og så ellers få gang i salget. Man kan selvfølgelig også vælge bare at dukke op uden varer, og se om der skulle være noget man er interesseret i at købe.

Der har været op til 75 bagagerumssælgere på nogle af lørdagene med Bagagerumssalget og mange hundrede mennesker er kommet forbi for at gøre en god handel. 

e-max.it: your social media marketing partner