FARSØ: Det bliver kraftanstrengende, hurtigt og noget farligt, når Farsø Handelsstandsforening på fredag inviterer til en spændende Sports By-Night Xtreme.

 For årets største By-Night i Farsø har i år fået den ekstra betegnelse, nemlig Xtreme. 

Ekstremt stort program
Ud over som sædvanlig, at byde på et ekstremt stort og bredt program, som kan fascinere alle aldre, så byder Xtreme bl.a. på kraftfuld parkour opvisning fremført af Street Arena Viborg, et nervepirrende MC stuntshow med verdensmesteren Mike Jensen, flyvende flotte gymnastikopvisninger med Vesthimmerlands Juniorhold med flere lokale deltagere. Ribaction med udstilling af en lynende hurtig speedbåd og udstilling af hurtige racerbiler bare for at nævne nogle få af programpunkterne.

Lær parkour
For at få børn, unge og voksne op i gear fra start, så inviterer de dygtige Street Arena Viborg på en workshop på Store Torv fra kl. 17.00, hvor man kan lære teknikkerne bag parkour.

Opvisninger
Herefter fortsætter aftenen med alskens opvisninger fra gymnaster, MC stuntkører og parkourudøvere i og omkring midtbyen.

Udstillinger
Hos Autogården og Farsø MC center er der udstilling af racerbiler, veteranbiler, fjernstyrede minibiler og lastbiler. Der vil også være høg, musvåge og ugle at hilse på, ligesom Stenaldercentret vil være til stede med demonstration af stenalderredskaber.

Også sørget for aftensmaden
For både midtbyen omkring Store Torv/Farsø Rådhuscenter og hos Autogården gælder det, at der sørget for aftensmaden. Så kom allerede fra kl. 17.00!, lyder opfordringen fra byens handlende. Byens to slagtere står nemlig for lækker aftensmad fra grillen med hjælp fra bager og kaffelade til desserten. Begge steder vil der være borde og stole til at slå sig ned i det lune sommervejr.

Sportslige tilbud i butikkerne frem til kl. 22.00
Da det er Farsø Handelsstandsforening der står bag aftenens arrangement, vil der naturligvis også være tilbud fra de aftenåbne butikker frem til kl. 22.00, med tilbud til indkøbsposen som giver kamp til stregen.

Bemærk afspærret midtby
Hele programmet for aftenen finder du tillægget til denne avis, og bemærk at der fredag aften vil afspærret omkring midtbyen og den nordlige del af hovedgaden(Nørregade) for gennemkørsel, af den simple årsag, at man skal kunne bevæge sig frit i midt- og nordbyen uden at bekymre sig om trafikken. 

Læs avisen for Sports By Night - Xtreme her

e-max.it: your social media marketing partner