VESTHIMMERLAND: Nu er Socialdemokratiet i Vesthimmerland klar med de kandidater, der skal hjælpe med at få partiets spidskandidat, Palle Jensen, valgt til borgmester. Der er fem helt nye kandidater på listen og de fire nuværende byrådsmedlemmer genopstiller.

Vil en anden vej
-Jeg er glad for, at listen indeholder både en god portion politisk erfaring og nye, yngre kræfter. Vi har også kandidater fra alle egne af kommunen, og listen viser, at vi nu vil en anden vej i Vesthimmerlands Kommune, siger Herdis Brix, der er formand for Socialdemokratiet i Vesthimmerland.

Både erfarne politikere og yngre kræfter stiller op
Spidskandidaten, Palle Jensen, er fra Vester Hornum. Sammen med ham genopstiller de tre andre nuværende byrådsmedlemmer, Uffe Bro, Løgstør, Doris Lauritzen, Gedsted, og Rasmus Vetter, Aalestrup.

Helt nye på listen er fra den helt unge generation, Iben Ditlev fra Farsø. Og Thomas Jensen, Aars, holder sig også under 40 år. De tre andre nye er Vibeke Hvidsten, Hvalpsund, Anders Kjær Kristensen, Vognsild, og Per Jensen, Løgstør.

Det tidligere byrådsmedlem Asger Andersen, Vegger, har sagt ja til at tage en tørn mere. Det samme har Peder Ditlev, Farsø. Mikael Toft, Aars og Per Lauge, Aars, der ikke blev valgt ind sidste gang, men forsøger igen 21. november.

Palle Jensen som borgmester
-Jeg er stolt af at være borgmesterkandidat på en liste, der rummer masser af erfaring, men også har yngre kandidater med masser af gåpåmod og et par nye, stærke navne med gode ideer og tanker om at vi skal en anden vej i Vesthimmerlands Kommune, siger Palle Jensen.

Palle Jensen lægger ikke skjul på, hvad målet er. Ved seneste valg gik Socialdemokratiet tilbage og mistede mandater.

-Vi skal have flere kandidater valgt ind og vi skal have borgmesterposten, fordi vi på den måde kan få gennemført mest muligt af vores politik, siger han.

Palle Jensen er tidligere placeret som spidskandidat. De andre kandidaters placering på listen afgøres af partimedlemmerne ved en skriftlig afstemning.

 

Socialdemokraternes kandidat til regionsrådet i Region Nordjylland er i øvrigt Mogens Ove Madsen, Giver. Han har tidligere siddet i regionsrådet.

e-max.it: your social media marketing partner