VESTHIMMERLAND: Bestyrelsen for Messecenter Vesthimmerland har ansat Brian Otte som direktør for Messecentret. Han afløser Nikolaj Holm, der fratrådte jobbet 1. maj 2017. Brian Otte kommer fra en stilling som områdedirektør for Den Jyske Sparekasse i Farsø.

-Bestyrelsen for Messecentret byder Brian Otte velkommen med meget positive forventninger til det fremtidige samarbejde og den fremtidige udvikling for Messecentret. Brian Otte kommer med en betydelig ledelseserfaring og han passer fantastisk godt ind i sammensætningen af medarbejdere. I Messecentret har vi en stab af dygtige medarbejdere, som ser frem til et godt samarbejde med vores nye direktør, udtaler Advokat Carsten Kjeldsen, formand for bestyrelsen i Messecenter Vesthimmerland.

Messecentret har i en lang årrække gennemgået en meget positiv udvikling, der er præget af en ihærdig indsats fra fhv. direktør Nikolaj Holm, som nu er blevet direktør for Aalborg Kongres og Kulturcenter. Vi gør meget for at fortsætte de traditionelle arrangementer og udvide med nye tiltag, ligesom indvielsen af vores nye hal 2 i september 2017, giver Messecenter Vesthimmerland øgede muligheder for at tiltrække nye og større arrangementer. Brian Otte har et meget stort kendskab til Vesthimmerland, som han har boet og arbejdet i i mere end 20 år. Han er dybt involveret i erhvervslivet og i udviklingen af vort område, hvilket vil være en stor fordel for Messecentrets fortsatte udvikling, slutter Carsten Kjeldsen. 

-Jeg glæder mig til at tiltræde jobbet som direktør for Messecenter Vesthimmerland. Igennem mit hidtidige job og mit virke i Vesthimmerland, har jeg lagt mange kræfter i at præge udviklingen i Vesthimmerlands Kommune. Jobbet som direktør for Messecenter Vesthimmerland giver mig en oplagt mulighed for at fortsætte dette arbejde. Sammen med staben af erfarne og dygtige medarbejdere i Messecentret, ser jeg frem til at fortsætte den meget positive udvikling, som Messecentret har oplevet de senere år, udtaler Brian Otte.

e-max.it: your social media marketing partner