FARSØ: I den kommende tid vil man kunne opleve rod og larm på biblioteket i Farsø. Det skyldes, at biblioteket i disse uger skal nyindrettes. 

Besøg på Farsø Bibliotek kan derfor blive en rodet affære, mens nyindretningen står på. Men som bekendt, skal det jo nogle gange blive værre, før det kan blive bedre.  Så bibliotekarerne lover, at resultatet bliver et forbedret bibliotek til alle brugerne.

Hvorfor et nyt bibliotek?
I løbet af de seneste år har bibliotekerne været igennem en rivende udvikling med blandt andet markant flere arrangementer, borgerservice, flere besøgende, digitale materialer og meget mere. Det vil sige, at biblioteket har fået mange flere funktioner, og det er ikke længere kun et bogbibliotek i traditionel forstand. I fremtiden skal der være plads til alt lige fra arrangementer, IT-undervisning, kreative værksteder, møder og fordybelse. Mange af tingene findes allerede på biblioteket, men måske har man også oplevet, at der ikke har været nok plads, at der har været for meget larm, eller at besøget var knapt så inspirerende.

 Der er brug for bedre fysiske rammer til at give plads til alle de funktioner, som fremtidens bibliotek skal have. Derfor skal Farsø Bibliotek nyindrettes, og resultatet medfører forhåbentlig et bedre bibliotek, hvor man bliver inspireret og har lyst til at opholde sig i længere tid og deltage i de mange forskellige aktiviteter, som biblioteket tilbyder. Som man hurtigt vil opdage, bliver der flyttet lidt rundt på tingene – det skyldes, at kvadratmeterne skal udnyttes endnu bedre. Men bare rolig, bibliotekarerne skal nok hjælpe med at finde vej til den rigtige bog. 

e-max.it: your social media marketing partner