FARSØ: I slutningen af næste uge er der som bekendt bededag og ikke mindst morsdag. 

I den forbindelse står Farsø Handelsstandsforenings bag en Qvindeaften med åbent i butikkerne frem til kl. 21.00, aftenen inden bededag. Denne udvidede åbningstid skal bruges til indkøb og til at forkæle mor, men også til sjov.

Også mænd på stiletter
Aftenens sjove programpunkt bliver nemlig premieren på Farsø Stiletløb – med undertitlen ”Stiletter når det gælder”. Det særlige ved løbet er, at ligestillingen fuldt ud har vundet indpas – også når det gælder stiletter, da løbets deltagere vil være både kvinder og mænd.

Løbet kommer til at finde sted på en rute på ca. 100 meter der starter i Farsø Rådhuscenter, går ud i det fri i Farsø midtby og tilbage i centret igen, hvor opløbsstrækningen bliver ved Centertorvet.

Stiletter i størrelse 42+ søges
Det kan afsløres at flere mænd allerede har tilmeldt sig løbet, men at der lige er en ting der skal klares, nemlig at finde stiletter i skostørrelser fra 42 og opefter. Derfor opfordrer Lene Thorup fra butikken She, alle der ligger inde med stiletter i disse størrelser - og vil af med dem, til troppe op med dem i butikken og de vil blive købt for 100 kr.

Alternativt er det med at være kreativ med fodtøjet til stiletløbet. For kunne det tænkes at man kunne klodse et par træsko op med en hæl på 1x1 cm og 6 cm høj, som er kravet for ”stiletterne”

Masser af præmier på højkant
Og der naturligvis masser af præmier på højkant i et væld af kategorier: Byens hurtigste, De 3 første mænd i mål, De 3 første kvinder i mål, Bedste løbestil, Fedeste udklædning, Vildeste hår, Ods på vinderen og derudover målpræmier til de første 25 løbere – på stilet.

Ud over stiletløb, gode tilbud i butikkerne er der også en gratis rose til mor -  og som optakt om eftermiddagen hjertetræer og børnesang i Rådhuscentret.

 

Men læs meget mere om Qvindeaften og de særlige tilbud i butikkerne i den særlige avis for Qvindeaften, som udkommer næste onsdag. Indtil da, er det med at finde stiletterne frem, hvad enten du er mand eller kvinde. 

e-max.it: your social media marketing partner