HVALPSUND: For 2,5 siden flyttede Thomas Laursen, indehaver af  TM Biler- og Service fra Hvalpsund by til et mindre landsted på Lounsvej. Formålet var at få mere plads til familien, men ikke mindst plads til eget automekanikerværksted.

Selvom en stor hal indbød til autoværksted, så var det alligevel en for stor mundfuld for Thomas Laursen at starte ud med. Han indrettede derfor i stedet en lade med lift, værksted og varmepumpe. 

Det var rigtigt fint med 60 m2 til en start, men det her er meget bedre siger en storsmilende Thomas Laursen, mens han viser rundt i den foromtalte hal, der nu er bygget om til et top-moderne autoværksted. 

Jeg har arbejdet på det siden sidste sommer, og det var en større omgang. Først med oprydning, så med at brække gulvet op med henblik på gulvvarme i det 310 m2 store værksted, der også er topisoleret så det er en ren fornøjelse at arbejde i selvom frostgraderne bider udenfor. 

De mange kvadratmeter betyder også plads til flere lifte, og der kan arbejdes på flere biler samtidigt. Det har også betydet, at Thomas Laursen kan udføre nye opgaver i forhold til tidligere. Den høje port- og loftshøjde betyder bl.a. at han nu kan tage varebiler ind på en stor og pladskrævende lift.  

Som noget nyt har Thomas Laursen også indrettet et kundeområde med stole og kaffe. Skal man vente lidt længere stiller han en lånebil til rådighed. 

-Jeg er bevidst om at jeg ikke bor midt inde i byen, men det skal ikke være til ulempe for kunderne. Derfor tilbyder jeg lånebil eller afhentning med autotransporter.    

 

Det er Thomas Laursens håb, at han med tiden kan ansætte en mekaniker mere. Det nye værksted giver mulighed for ekspansion og med 10% flere opgaver gør jeg det, lyder det fra Thomas Laursen.

Værkstedet er top-moderne og Thomas Laursen udfører flere reparations- og fejlfindingsopgaver end tidligere. 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner