FARSØ: End inden den officielle start kl. 10.00 i dag for Åbent Hus på Farsø Sygehus var små hunderede personer mødt frem til dagens rundvisninger. 

2
1
3
4
5
6
8
7

Man valgte heldigvis at sende de første 7 hold afsted med det samme, for kl. 10.00 stod der igen over 100 personer klar. De måtte dog væbne sig med lidt tålmodighed. Tiden blev brugt til at besøge Støtteforeningen for Farsø Sygehus, Hjerteforeningen og Diabetesforeningen infostande og få sig en kop kaffe og kage i kantinen fra sygehusets bageri, der udvides fra den 4. maj.

De måtte dog væbne sig med lidt tålmodighed. Tiden blev brugt til at besøge Støtteforeningen for Farsø Sygehus, Hjerteforeningen og Diabetesforeningen infostande og få sig en kop kaffe og kage i kantinen fra sygehusets bageri, der udvides fra den 4. maj.

Næsten 500 besøgende
Der var virkelig nyttig viden og indsigt for de næsten 500 voksne og børn som kiggede forbi til åbent hus. Hver rundvisning varede 5 kvarter og her blev man virkelig overrasket over – og fik indsigt i alle de funktioner som udføres på sygehuset.

Imponeret over de mange funktioner
Personalet, som var de stolte rundvisere, kunne glædestrålede fortælle at sygehuset absolut ikke er under afvikling. Det er under stor udvikling.

Nye udvidelser på vej
Ud over at nye ortopædkirurgiske ambulatorier for kort tid siden er taget i brug fik man undervejs også at vide, at håndkirurgien kommer til Farsø som en et nyt speciale den 1. maj med 5 læger tilknyttet. I den forbindelse åbner en ny 6 operationstue, der netop nu er ved at blive færdigbygget, kort tid efter. Den 4. maj udvides kapaciteten i sygehusets køkken med levering af bagværk til alle afdelinger under Aalborg Universitetshospital. Efter sommerferien udvides kapaciteten i det diagnostiske/medicinske afsnit. 

e-max.it: your social media marketing partner