GEDSTED: Det hører til sjældenhederne at der åbner en ny butik i Gedsted. Men i dag gjorde der. 

Butikken hedder Triton Vintage og er åbnet i de tidligere butikslokaler i forbindelse med GO’On tanken på Vesterbro. 

Triton Vintage er en butik hvor der sælges vintage, retro og klassiske ting, men også skæve og sjove ting, som gør indretning i et hjem unikt og der er rigtig mange gode ting i butikken.

Butikken skal ikke forveksles med en genbrugsbutik, for i Triton Vintage der vælger vi, hvad der skal i butikken, og man kan også forvente at vi ved mere om tingene vi sælger, for vi værdsætter ting og elsker ting der har været ude at have et liv - og på nogle ting

ses årene, på andre ting kan man ikke se det og det er charmen, fortæller vintagebutikkens indehaver Lars-Erik Sieg, der bor i Glerup få kilometer udenfor Gedsted. 

Triton vintage ynder også at finde ting, som man i første omgang ikke havde forestillet sig, skulle placeres i sit hjem, men netop de ting, giver hjemmet et personligt præg.

Om man er til de små søde ting, eller den rå jernreol, eller man er samler, så er der noget at komme efter i butikken, og der kommer hele tiden noget "nyt" på hylderne, og butikken bugner af varer. Personligt, holder jeg meget af ting, som man kan se hvilket årti de er fra og i butikken, mixer vi fra de forskellige årtier. 

Den nye butik har åbent alle dage i påsken, men ellers er der fast åbningstid hver weekend eller efter aftale, oplyser Lars-Erik Sieg. 

Trinton Vintage åbnede faktisk allerede for et år siden, nemlig i Viborg. Men pladsmangel og flere lukkede butikker på gaden fik Lars-Erik Sieg til at overveje situationen. Og da mulighederne med tre gange så stor plads tilbød sig i Gedsted slog han til. Og herudover er han kun 5 minutters kørsel fra sit private hjem. 

Triton Vintage er en butik, der drives af foreningen bag ”Papegøjeinternatet”, og overskuddet går ubeskåret dertil. ”Papegøjeinternatet” har 50 papegøjer som alle har fast hjem her. Papegøjerne er i deres tidligere hjem blevet opgivet, af en eller anden grund og havde derfor brug for et fast og stabilt hjem, hvor de er sammen med artsfæller og derfor har de fået et blivende hjem her. Den ældste fugl i papegøjeinternatet er  omkring 55 år gammel. Internatet har kakaduer Amazon papegøjer, grå jacoer, ara'er m.fl. Lars-Erik Sieg oplyser dog at internatet er ikke åbent for offentligheden.

 

Der er nu igen kommet butik i forbindelse med GO’on tanken i Gedsted.

 

Overskuddet fra Triton Vintage går til et papegøjeinternat

 

e-max.it: your social media marketing partner