VESTERBØLLE: I nogen tid har Vesterbølle Efterskole haft vokseværk i forhold til antallet af elever, som nu tæller 92 elever.

Nu udvides også de fysiske rammer. Som supplement til den nuværende hal er der nemlig en helt ny sportshal på tegnebrættet. Det bliver en sportshal med en højde, som enhver volleyballspiller vil elske. Med 7 meters højde på det laveste sted er der rum for fremragende volleyspil.

Hallen bliver også velegnet til badminton og parkour, som også dyrkes i stor stil på efterskolen. Dertil bliver der et nyt veludstyret fitnessrum med spejle, hvor bl.a. faget pigefitness skal folde sig ud. Pigefitness er et populært fag, hvor der både dyrkes yoga og bodyfit.

Med til byggeplanerne hører også en gennemgribende renovering og ombygning af den eksisterende gymnastiksal, som står i sin oprindelige stand. Her bliver der lavet ny foredragssal samt nyt hyggeligt opholdsrum til eleverne. Det hele ventes at stå færdigt til efteråret og er nu skudt i gang med første spadestik – eller rettere første gravemaskine. Efterskolen har nemlig opkøbt marken med knap en hektar jord bag egen matrikel for at gøre plads til det nye byggeri, og nu er det helt store gravearbejde gået i gang.

I nær fremtid er der også planer om yderligere fornyelse på de eksisterende værelser og gange. Trods vokseværk så ønsker efterskolen dog ikke at lave om på formen og de forcer, som den lille efterskole har.

-Vi ønsker at bibeholde at være en lille efterskole med et stort fællesskab - nu blot med nogle endnu bedre faciliteter, fortæller forstander Martin Diget Aamann, som glæder sig til at byde kommende elever velkommen i de nye rammer.

e-max.it: your social media marketing partner